dinsdag 30 augustus 2016

Noa + Just knot it...

Eigenlijk zijn wij gelukzakken hé! Waarom? Wel, omdat er in ons klein landje zoveel talentvolle mensen wonen die allerlei toffe patronen bedenken en uitwerken. Patronen die je samen met een zéér duidelijke handleiding kan aankopen. 
Ik kocht onlangs bij Mind the Whale , dit patroon voor een prachtige jurk!! De Just knot it- jurk!!
Een jurk waarbij je vele opties hebt van details, gewoonweg prachtig!! Stella was meteen te vinden voor de toffe details, maar niet voor het feit dat het een jurk is..."Mama, kei mooi, maar maak er gewoon maar een blousje van!".

Zucht....Het patroon werd dus door mezelf aangepast: bovenstukje en knopenpat verlengd. Ik koos voor een geplooid voorpand met blinkende zilveren paspelband, dat ik onderaan afwerkte met een zilveren biais. Deze fournituren kocht ik bij het Stofuiltje.
De stof die we kozen is ook van eigen bodem: Flowers van See You at Six (buitenstof) en Rhythm in the rain -roze van Soft Cactus (binnenstof).

Bij Compagnie- M kocht ik het patroon voor de Noa  (broek) aan. Een patroon met een zeer makkelijke handleiding waarbij je kan spelen met allerlei stofcombinaties...alleen wou ik een sobere broek maken voor bij het blousje. De stoffen kocht ik bij Piekewieke.
Alles werd in één zachtroze kleur gemaakt met als details de knoopjes. De knoopjes stoffeerde ik zelf met een kit uit de Action waarbij ik de roze Soft Cactus -stof gebruikte. 13 opmerkingen :

Barbara zei

Heel origineel! Die meisjes toch he, met hun zinnen ;-) de broek vind ik ook heel tof in die uni-kleur en dat knopje als detail!

Stefanie Claeys zei

super mooi! ook prachtige foto's!! Ik vind die broek geweldig!!Past echt bij Stella x

Lunatiek zei

Oh, prachtig zeg!!!

Anoniem zei

:) ik krijg hier ook geen kleedjes meer verkocht! Ik zag deze al op instagram en was heel nieuwsgierig hoe je de top hebt gemaakt. Super origineel!!

With love - by Eva zei

Die broek vind ik echt geweldig tof in dat uni roze!

Isabel zei

Fantastische outfit!

Marie-Paule Gyselen zei

Wat een prachtige outfit! Heel leuk idee om er een blousje van te maken. En de broek in 1 kleur is heel klassevol. Ik had het me al afgevraagd hoe dat zou zijn, dus tof dat ik nu weet dat het ook mooi kan zijn!

Cowboys en dindianen zei

Bedankt iedereen voor de reacties!!!!

Mind the Whale zei

super! ik ga het denk ik ook eens proberen :-)

Tam Tam zei

Geweldige combi!

Majella Vandeputte zei

Prachtige combinatie! Knap, zo mooi

Mimaloki zei

Knap die achterkant. De broek zag ik op instagram passeren, eigenlijk een supergoed idee om die in één kleur te maken

Tanja zei

Leuke broek is dat! Echt gaaf design.