zondag 12 mei 2013

Allemaal feestjes...

't Mag gezegd worden : ik ben moe, wreed muug.
Ik durf dat eigenlijk niet te zeggen want het is pure luxe-vermoeidheid!
Ik ben moe van 't feesten en het eten , van veeeeeeel eten.
De dindianen en ik zijn op veertien dagen tijd naar 2 communiefeesten, 1 lentefeest en ettelijke verjaardagsfeestjes geweest. En ge ziet dat aan mij: wallen, rimpels, om nog maar te zwijgen over de "rollekes" die over m'n jeansbroek hangen. Dus lieve mensen, vanaf morgen den blok erop! Ik wil enkel nog maar uitgenodigd worden op "BBB-vriendelijke feestjes"!
Feestjes met groentjes en zuiverende drankskes ofzo!
 
Maar allee, tussen de polonaisses door , heb ik twee feestvarkens voorzien van een zelfgemaakt kadootje ( een geld-enveloppeke alleen is zo triestig om te geven precies).
 
Stan kreeg van mij een soldaten-zitzak voor op zijn legerkamer. Noot aan mijzelf: vul dat nooit meer op met isomo-bollekes, want ge vindt die doorheen heel uw huis!

Yep, de wakkeren onder jullie zagen waarschijnlijk al het gebrek van"d" bij indianen. Reden? Onze Sus wil niet met een schrijffout in zijn kleding rondlopen!! Dus geen dindianen op m'n labeltjes! Pfff!!


Toula kreeg bij haar centjes een cirkelsjaaltje; eventjes geshowd door Stella!De zitzak maakte ik met stof uit Hoogboom, vulling van PP Textiel en handleiding uit Stof voor durf-het-zelvers.
De cirkelsjaal (ik wil heel den tijd cirkelzaag typen!!) maakte ik met stof van Petit-Filou.
Ik nam gewoon de stofbreedte als lengte voor de sjaal en 40 cm breed. Stikte deze dubbel, zodat je een sjaaltje van 20 cm breedte krijgt. Het stiksel vouwde ik naar het midden van de 20 cm, zodat ik beide zijkantjes netjes kon afstikken op 2 mm. Dan kan de sjaal niet meer draaien he. Ik wou namelijk een sjaal waarbij enkel de rechterkant van de stof te zien is.

Zo se, dat was het se!!! Bedankt voor het bezoekje en tot de volgende!!

 

4 opmerkingen :

Nena zei

Mooi gemaakt allemaal! Maar ik ben vooral fan van uw labeltje ;) spijtig van de missende d...

Nena zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Cowboys en dindianen zei

Ja, maar ik heb een sluw plannetje: ik laat Sus wennen aan deze labeltjes zodat het totaal ni opvalt dat de volgenden toch een d bevatten! Haha!

ikke zei

Bedankt voor de uitleg, ik ga hem ook eens maken.